ibiza beauty ibiza gezichts en lichaamsbehandelingen schoonheids therapieen
IBIZA BEAUTY - Beauty op Ibiza  ibiza beauty ibiza gezichts en lichaamsbehandelingen schoonheids therapieen

†† †† †† ††

IBIZA BEAUTY

IBIZA BEAUTYIBIZA SCHOONHEIDSBEHANDELINGENIBIZA HUIDVERZORGINGIndiase Hoofd Massage op IbizaIBIZA VOETVERZORGING

Ibiza Beauty - kan op twee manieren geÔnterpreteerd worden:
1e - De verbazingwekkende natuurlijke schoonheid van dit mediterrane eiland, met zijn weelderige groene valleien en bossen, verborgen baaien en stranden omringd door de heldere azuurblauwe zee, werkelijk een bijzonder inspirerende plaats.
Dit prachtige eiland, in volledige harmonie met zichzelf en de natuur, stelt je in staat alle zintuigen open te stellen om positiviteit te weerspiegelen die vervolgens resoneert in een ervaring van emotioneel welzijn en diepe fysieke ontspanning.

Ibiza Beauty - 2e interpretatie - een rechtstreeks gevolg van het bovenstaande.
Deze natuurlijke schoonheid van het eiland Ibiza is een inspiratie voor velen, eindelijk de routine van een drukke en stressvol leven los te laten, en om te genieten van alle mogelijkheden die Ibiza te bieden heeft, op het gebied van uw persoonlijke verzorging en welzijn.
Omdat het eiland, eeuwenlang werd beÔnvloed door vele culturen, oude tradities en filosofieŽn vindt u een breed scala aan schoonheidsbehandelingen en therapieŽn beschikbaar die verfraaien.
Professionele schoonheidsspecialisten, gewijd aan uw persoonlijke schoonheid, zowel gezicht als lichaam, combineren traditionele schoonheidsbehandelingen, aroma therapie, holistische technieken en ultra moderne technologieŽn zodat u zich mooi, ontspannen, verjongd en herboren voelt.

Ibiza Beauty & Body Treatments & Therapieňn

Gezicht:
 

Professionele & alternatieve huidverzorgings behandelingen, worden verzorgd door schoonheid deskundigen, en omvatten: verfrissende of re-vitaliserende Facials, incl. zachte peeling of Oosterse-massage technieken, of u kunt genieten van een Skin Spa om een stralende teint terug te brengen en een droge vochtarme huid te hydrateren. Permanente make-up, wimpers verven, waxen of een professionele make-up om je een stralende blik te geven.
Handen & Nagels:
 
Manicure om uw nagelconditie te verbeteren incl. peeling of gespleten nagels, inkorten en vormen, nagelriemen verzorgen, gevolgd door een handmassage en afgewerkt met nagellak of acrylnagels of gelnagels, en als u wilt speciale Nail Art.
Lichaam:
 
Full Body Exfoliation, Body Wraps & Dry Floatation (diep ontspannende lichaamsbehandeling), spray tan, Body Scrubs & Waxing, ook voor mannen.
Voeten:
 
Pedicures incl. verzorging van de nagelriemen, de voet weken, nagel vormgeving, verwijderen van eelt, voetmassage en nagellak.
Pamper - Verwen Pakketten: Ben u hard toe aan wat serieuze verwennerij of pampering?
Combineer uw favoriete behandelingen, relax, laat u verwennen en geniet uiteindelijk van een gevoel van verjonging.

Of u nu vrouw of man bent, en lijdt onder huidproblemen of uitputting, Ibiza Beauty Therapeuten helpen u ontspannen en laten u er stralend, goed verzorgd en prachtig uit te zien.
Een Ibiza Beauty, klaar voor een nieuwe en opwindende Ibiza nacht.

IBIZA BEAUTY

Ibiza 4 all, IBIZA BEAUTY - Ibiza Gezichts- en Lichaamsbehandelingen - Schoonheids TherapieŽn.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org